O nama

VIŠE O NAMA

Ko smo mi ?

Firma Lamper d.o.o. je privredno društvo za export-import, trgovinu i transport, osnovana 2001 godine sa sjedištem u Sarajevu. U periodu od osnivanja do danas zauzela je jedno od prvih mijesta u BiH po prodaji parketa, laminata, tepiha, zavjesa, garniža, posteljina, rasvjete i madraca u BiH. Prateći savremene svjetske trendove u opremanju enterijera Lamper Vam nudi parkete, laminate, tepihe, tepisone i prateće proizvode vodećih svjetskih proizvođača.

Pored prodaje Firma je registrovana i za ugradnju laminata pa je tim kompletirana ponuda.

Dugogodišnjom tradicijom i iskustvom u snabdjevanju tržišta podnim oblogama Lamper Vam garantuje maksimalan kvalitet proizvoda i vrhunsku uslugu.

Široku ponudu proizvoda čine moderni i savremeni podovi koji ispunjavaju estetske, tehnološke i ekološke kriterijume. Bez obzira da li se radi o stambenim ili javnim objektima Lamper Vam nudi rješenje i odgovor na različite zahtjeve prostorija. Svojim kupcima obezbeđuje i kompletnu uslugu, od stručnog savjetovanja pri kupovini, preko dostave kupljenih proizvoda do profesionalne ugradnje podova od strane timova certifikovanih podopolagača.

PRODAJNI CENTAR

Prodajni prostor Lampera, koji se prostire na preko 4.000 m2, uređen je tako da putem podijuma sa tepisima, rolni vinila i tepisona, displeja i kataloga, ambijentalnih postavki podova i biblioteka sa uzorcima na najbolji način predstavi široku ponudu vrhunskih podnih obloga. Jedinstveni koncept izlaganja proizvoda u maloprodajnim objektima omogućava njihovu lakšu vizuelizaciju u prostoru i obezbeđuje udobnost pri kupovini.

U želji da kompletnu ponudu predstavi cjelokupnom tržištu Lamper je pokrenuo i internet stranica. Web stranica Lampera pruža mogućnost da se na jednom mestu pregleda cjelokupna ponuda proizvoda.

Svoju ponudu Lamper d.o.o. prilagođava i zahtjevima profesionalaca, svima koji traže inspiraciju, projektuju, dizajniraju enterijere ili se bave ugradnjom podova. Arhitekte, stručnjaci iz oblasti građevinarstva i profesionalni timovi podopolagača prepoznali su potencijal Lampera i pomogli da znanje i dugogodišnje iskustvo ugradi u niz reprezentativnih objekata u regionu.

I nakon dugogodišnjeg iskustva, uz konstantno usavršavanje poslovanja, širenje maloprodajne mreže i unapređenje kvaliteta ponude, Lamper d.o.o. ostaje pri samom vrhu na tržištu podnih obloga i jedan od najvećih trgovaca u BiH..


Sjedište: Ul. Enis Srne br. 22, 71000 Sarajevo
Sudsko rješenje br.: 065-RegZ-19-006646
ID Broj: 4200164000005
PDV Broj: 200164000005
Telefon: +387 33 460 672
E-mail: lamper@bih.net.ba