Uslovi korištenja

Uslovi korištenja

Uslovi korištenja

Lamper d.o.o Sarajevo pruža uslugu putem internet stranice na domeni www.lamper.ba. Usluga se sastoji iz pružanja informacija, online kupovine i transakcija te upravljanje sadržajem stranice.

Na domeni www.lamper.ba određeni su uslovi i pravila prodaje i kupovine proizvoda u online prodavnici Lamper d.o.o Sarajevo.

Uslovi korištenja napravljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača u Bosni i Hercegovini i po međunarodnim obićajima online poslovanja.

Korištenjem Lamper d.o.o Sarajevo online trgovine svaki korisnik treba da pročita uslove korištenja te da iste uslove prihvati. Ukoliko se korisnik iz nekog razloga ne slaže sa uslovima korištenja online trgovine treba da se suzdrži od korištenja istog ili da obavijesti korisničku podršku o mogućim nedostacima ili greškama na br. 033/460-672 ili na e-mail adresu webshop@lamper.ba

Lamper d.o.o Sarajevo online trgovina radi svaki dan u godini od 0-24 h. Pristup online trgovini ima svako lice koje ima pristup internetu i posjeduje internet pretraživač (browser) poput Chrome-a, Internet explorer-a ili Firefox-a. Kupovinu u Lamper d.o.o Sarajevo online trgovini može vršiti svako lice koje pročita i prihvati uslove korištenja.
Pristup online trgovini može biti onemogućen privremeno radi ažuriranja podataka, obnavljanja stranice ili nekih drugih tehničkih problema.

Cijene navedene na Lamper.ba izražene su u BAM valuti sa uračunatim PDV-om i vrijede u trenutku primanja tj. slanja narudžbe. Ponuda artikala na Lamper.ba vrijedi do isteka zaliha ili do završetka objave ponude.
Svaki korisnik Lamper d.o.o Sarajevo online trgovine samovoljno za svoje potrebe i na svoju odgovornost koristi sadržaje dostupne na stranici i samovoljno prihvata uslove korištenja. Zabranjeno je korištenje bilo kakvih zlonamjernih programa ili aplikacija u cilju preuzimanja sadržaja sa stranice, također bilo kakvi hakerski napadi na stranicu Lamper.ba su strogo zabranjeni. Svako nedozvoljeno, nezakonito korištenje i korištenje koje se protivi uslovima korištenja stranice Lamper.ba podložno je tužbi.

Fotografije u online trgovini Lamper.ba mogu biti ilustrativne prirode i ne moraju odgovarati tačnom izgledu proizvoda. Podaci o proizvodu i opis proizvoda na Lamper.ba mogu sadržavati greške i podložni su promjenama i izmjenama. Lamper d.o.o Sarajevo će nastojati da pruži što tačnije informacije i što preciznije da opiše dati proizvod kao i da fotografija proizvoda bude odgovarajuća. Korisnik ili kupac na stranici Lamper.ba sam ocjenjuje tačnost informacija i vrši kupovinu samovoljno i na svoju odgovornost. Lamper d.o.o Sarajevo neće biti odgovoran za štetu nastalu time što se kupac oslonio na informacije koje su date na stranici lamper.ba

Lamper d.o.o Sarajevo nastoji dati najbolju moguću uslugu. Lamper d.o.o Sarajevo ne može garantovati da će usluga odgovarati Vašim potrebama, te da će usluga biti bez grešaka. Ukoliko uočite neku od grešaka molimo da se obratite kontakt centru na br. 033/460-672 ili na e-mail adresu webshop@lamper.ba

Na dijelu stranice koji je namjenjen za novosti i oglašavanje, oglašivači su odgovorni za materijale koji budu prikazivani kao i da su usklađeni sa Zakonom. Lamper d.o.o Sarajevo nije odgovoran  za nepravilnosti ili greške marketingških materijala oglašivača.

Lamper d.o.o Sarajevo nije odgovoran za bilo kakvu štetu ili oštećenja opreme korisnika nastalu prilikom korištenja stranice lamper.ba. Korisnik je odgovoran za štete ili nepravilnosti nastale bilo kakvom greškom, prekidom konekcije, brisanjem, kašnjenjem u radu, prenosom, računarskim virusom, neovlaštenim pristupom, nemarom ili  nekom drugom radnjom.

Lamper.ba je privatno vlasništvo i u vlasništvu je firme Lamper d.o.o Sarajevo, ID 4200164000005. Međusobna komunikacija koja se odvija putem ove stranice mora biti u skladu sa uslovima korištenja.

Korisnici i posjetioci ove stranice ne smiju putem ove stranice objavljivati i prenositi bilo kakve materijale koji ugrožavaju ili na bilo koji način krše prava drugih, materijali koji su nezakoniti, ugrožavajući, uvredljivi, klevetnički, koji ugrožavaju privatnost, koji su vulgarni ili na neki drugi način nepoželjni. Korisnik stranice Lamper.ba ne smije koristiti stranicu za oglašavanje u bilo kakve komercijalne ili nekomercijalne svrhe.

Materijali koji se nalaze na Lamper.ba su pravo kompanije Lamper d.o.o Sarajevo i zaštićeni su autorskim pravom, žigom i dizajnom. Svako kopiranje, objavljivanje i distribucija bez prethodnog odobrenja firme Lamper d.o.o Sarajevo je strogo zabranjeno.

Lamper d.o.o Sarajevo može raskinuti saradnju sa bilo kojim korisnikom u bilo kojem trenutku ukoliko smatra da je ponašanje korisnika neprihvatljivo i nije u skladu sa uslovima korištenja.

 

Saglasnost i promjena pravila

Uslovi korištenja internet stranice lamper.ba propisuju pravila za korisnike ili kupce. Korištenjem stranice lamper.ba krajnji korisnici prihvataju i saglasni su sa uslovima korištenja internet stranice lamper.ba. Pravo korištenja stranice lamper.ba je lično pravo svakog korisnika i ne može se prenositi na druge osobe niti je moguće prijaviti druga fizička ili pravna lica.

Lamper d.o.o. Sarajevo zadržava pravo da narudžbu otkaže u bilo kojem trenutku. Korisnik će za promjenu statusa narudžbe biti obavješten u roku 7 dana

Ukoliko se korisnik ne slaže sa uslovima korištenja ipravilima, treba da se suzdrži od korištenja ove stranice.

Lamper d.o.o. Sarajevo može u bilo kojem trenutku i to bez prethodne najave korisniku, ukoliko smatra neophodnim, izbrisati određeni dio uslova korištenja ili izmjeniti određeni dio uslova korištenja ukoliko bude potrebno. Zbog toga savjetujemo korisnike ove stranice da povremeno ponovo pročitaju uslove korištenja kako bi bili tačno informisani o eventualnim promjenama na stranici. Nastavak korištenja stranice podrazumijeva da se korisnik slaže sa uslovima korištenja kao i  promjenama.

Krajnji korisnik se slaže da je korištenje internet stranice lamper.ba isključivo na odgovornost korisnika kao i da Lamper d.o.o. Sarajevo ne garantuje za posljedice koje mogu nastati upotrebom stranice ili za tačnost i pouzdanost podataka ili informacija.

Info

Za sve dodatne informacije ili bilo kakva pitanja stojimo na raspolaganju. Možete nas kontaktirati  putem info linije na br. 033/460-672 ili na e-mail adresu webshop@lamper.ba

Žigovi, logotipi, registrovani znaci i brendovi

Žigovi, logotipi, registrovani znaci i brendovi koji se pojavljuju na stranici www.lamper.ba su registrovani znaci mena brendova odgovarajućih kompanija u okviru poslovanja i saradnje sa Lamper d.o.o. Sarajevo. Iste je zabranjeno koristiti bez odobrenja i saglasnosti njihovog punopravnog vlasnika