Parket Lacquered Brushed Oak E-25,3-strip,Lux, 14mm KLIK

-10%

Parket Lacquered Brushed Oak E-25,3-strip,Lux, 14mm KLIK

85.77 KM /m2

Availability: Nema na zalihi SKU: 1175019 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Prvi i najveći proizvođač gotovog parketa u Turskoj s godišnjom proizvodnjom od 2.000.000 m2, Serifoğlu Parket prihvaća TSE i CE standarde u proizvodnji. Proizvodnja nudi 2 i 3-slojne, prirodne parkete različitih primjena u boji i dimenzije koje odgovaraju različitim potrebama. Proizvodnja gotovog parketa uključuje lakirani, nauljeni, brušeni, ručno obrubljeni i zakošeni rub (što se tiče površine i utora) i sustava za klik i T&G (što se tiče usjeka).

Sastoji se od 3 drvena sloja spojena pod tlakom i toplinom. Gornji sloj istoimenog tvrdog drveta je 3,3 mm debljine i može podnjeti 3 kruga struganja voskom. Osnovni sloj je laminiran i izrađen od crnogoričnog drveća u smjeru površine drveta. Srednji sloj osigurava ravnotežu s sitnim komadima koji stvaraju pravi kut u obrnutom smjeru. Gornji sloj čini stvarnu sliku glavnog drveta.

Stabla koja su završila svoj prirodni životni vijek su izrezana i stavljena kroz poseban proces sušenja i laminiran po dužini da se formira gornji sloj. Površinski sjaj sastoji se od jednog sloja, 6 slojeva europskog sjaja i očvrsnut je ultraljubičastim zrakama kako bi se zaštitio od udubljenja i ogrebotina

 

Dodatne informacije

Debljina

14 mm

Pakovanje (m2)

2.8512 m2

You've just added this product to the cart: